top of page
Tinne De Bie

Over mij

Creativiteit verscheen 'toevallig' op mijn pad wanneer ik haar het hardst nodig had.  Eigenlijk was ze al heel mijn leven aanwezig, als een stille getuige op de achtergrond. Ik had echter geen idee en vond mezelf alles behalve creatief.

Ze verscheen als een klein lichtje in de duisternis, net groot genoeg opdat ik haar kon merken op het moment dat mijn weerstand gebroken op de vloer lag en ik mijn 'moetjes' had losgelaten.

Zachtjes kwam ze naar me toe. Niet overweldigend of bedreigend, maar met lichte tred en een gevoel van hoop.

Ze vertelde me dat ik helemaal niet artistiek of zelfs maar creatief hoefde te zijn om met haar te kunnen werken. Dat verwonderde me en stelde me bovenal gerust.

Ze zei: 'Het gaat niet om een perfect of mooi resultaat, wel om de beweging die je maakt. Deze beweging, al is het een puntje of een simpele lijn, zet innerlijke processen in gang die je met je hoofd niet kan begrijpen. Maar je hart voelt het. Jouw beweging en de stroom die hierdoor in gang wordt gezet, opent de poort van je hart en verbindt je opnieuw met je bron, je innerlijke kracht.'

Intussen schilder ik meer dan 10 jaar, volgde ik verschillende cursussen in binnen- en buitenland en geef ik als Vedic Art Teacher zelf schilderles. Daarnaast integreer ik creatieve expressie ook in mijn coaching praktijk Just Bie als poort om je dichter bij jezelf en je innerlijke kracht te brengen.

Contact

Tinne De Bie

Dr. Van de Perrestraat 299

2440 - Geel

tinne@justbie.be

Dankjewel voor je bericht

bottom of page